Huur de mooiste vakantieparken
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Blog

Top bezienswaardigheden in Corsica

Vakantie op het betoverende eiland Corsica belooft een unieke reiservaring. Met zijn adembenemende landschappen, rijke cultuur en heerlijke keuken is Corsica de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een onvergetelijke vakantie.

Lees meer

Vakantieparken te huur

Op een vakantiepark valt er steeds wat te beleven. De vele accommodaties herbergen tal van vakantiegangers uit tal van verschillende landen. Ook is een vakantiepark in Zuid-Frankrijk meestal voorzien van eigen faciliteiten en animatie voor jong en oud. Denk maar aan een gezamenlijk zwembad, tal van winkeltjes op het vakantiepark domein, speeltuinen, en tal van sportmogelijkheden zoals een tennisplein, voetbalveld, bowling enz...

Soorten vakantieparken

Een vakantiepark bestaat in verschillende vormen en verblijven. Zij bieden verschillende verblijven aan om het hun gasten zo leuk mogelijk te maken tijdens hun vakantie. Ten eerste heb je de vakantiehuizen op een vakantiepark. Dit zijn alleenstaande vakantieaccommodaties of geschakelde verblijven in de vorm van een huisje, gîte, studio, appartement of villa. De vakantieverblijven zijn voorzien van alle comfort.

Ten tweede heb je de stacaravans op een vakantiepark. Deze luxueuze vakantieverblijven zijn ideaal voor koppels of families die wensen te genieten van de mogelijkheden van een vakantiepark, maar toch budgetvriendelijk wensen te verblijven.

Ten derde heb je de stacaravans op een camping. Dit zijn wooncaravans, gelegen op een camping samen met mensen die een staplaats huren of willen verblijven in een mobilhome.

Populaire vakantieparken in Frankrijk

Populair zijn de vakantieparken in Languedoc-Roussillon, of dichtbij zee in de Provence-Alpen-Cote d'Azur of een vakantiepark in Corsica.

Zoek je een klein en gezellig vakantiepark of een groot vakantiepark met tal van stacaravans? Geen probleem hier vindt je heus wel een verblijf.

Relaxhomes netwerk